Pegonije d.o.o.

+381.23.511.335
pegonije@yahoo.com

NOVO U PONUDI

Razvodno postrojenje XIRIA (Eaton Holec)

XIRIA je nova generacija Ring Main Unit-a (RMU), proizvodnje Eaton Holec, za aplikacije do 24kV... detaljnije

NOVO U PONUDI

Merno polje 12-24kV za XIRIA RMU

Merno polje 12-24kV proizvodnje Pegonije d.o.o. za razvodno postrojenje XIRIA... detaljnije

Kvalitet el. energije

Posedujemo uređaj za snimanje parametara kvaliteta električne energije Fluke 1735... detaljnije

O nama

Firma "Pegonije" osnovana je u Zrenjaninu, 2005. godine, sa ciljem da razvija proizvode i pruža usluge u oblasti distribucije električne energije na tržištima Srbije, Crne Gore i Republike Srpske. Primarna delatnost firme je proizvodnja opreme za distributivne trafo stanice, što obuhvata:


U naše proizvode ugrađujemo opremu renomiranih firmi, kao što su ABB, Schneider Electric, VEI, Sirco i Schrack, a sve po zahtevu kupca.

Firma Pegonije d.o.o. je autorizovani sistem integrator za Xiria razvodna postrojenja proizvođača Eaton Holec.


Nudimo proizvode, sisteme, rešenja i usluge koje omogućavaju našim klijentima da poboljšaju svoje poslovanje kroz povećanje pouzdanosti elektroenergetske mreže i povećanje produktivnosti proizvodnje. Ispunjavamo očekivanja korisnika za najzahtevnije primene u pogledu sigurnosti, pouzdanosti i uštede energije. Nalazimo optimalna rešenja imajući u vidu kvalitet, troškove, raspoloživost i sigurnost.


Naši zaposleni imaju bogato iskustvo u oblasti sistema visokog i niskog napona, zaštite i uzemljenja, montaže, povezivanja, ispitivanja i puštanja u rad elektroenergetske opreme i postrojenja. Cilj nam je da pružimo sveobuhvatnu uslugu, prilagođenu individualnim potrebama klijenta, od koncepcije do izvršenja usluge.